Gödselhantering

Information

Bästsäljare

Gödselhantering 

Här hittar du all utrustning du behöver för professionell gödselhantering runt exempelvis kor, grisar, höns, får, och andra djur som kräver hantering av gödsel. Med Alegas utrustning för nöt- och svingödsel håller du enklare rent i stallarna och effektiviserar arbetet med att lagra och sprida gödsel i jordbruket.

Krav på gödselhantering

I Sverige ställs det krav på dig med boskapsdjur att införskaffa gödselhantering för djurens välmående. Med våra redskap för gödselhantering kan du automatisera skötseln och minska ditt manuella arbete i stall eller lada. 

 

 • Gödselomrörare
  Gödselomrörare

  Gödselomrörare för gödselbrunnar, laguner, pumpbrunnar och självflyt system. Dränkbara omrörare med optimerad propeller för att klara tjockare gödsel. Välj mellan elektrisk och hydraulisk gödselomrörare för industri och lantbruk.

 • Gödselpumpar
  Gödselpumpar

  Gödselpump med låg underhållskostnad

  Här hittar du gödselpumpar för alla typer av flytgödsel, biogas, urin och liknande, samt en skruvmatad gödselpump för tjockare gödsel. Välj mellan elektrisk, hydrauldriven och traktordriven gödselpump – samtliga modeller är robusta och driftsäkra med låga underhållskostnader. Vill du ha råd kring val av gödselpump? Pris och information får du om du kontaktar oss. Välkommen!

 • Urinpumpar
  Urinpumpar

  Urinpumpar som håller

  Alega Urinpump är en serie pumpar som är slitstarka och håller i många år. Urinpumparna klarar halm och gödselrester utan problem. Finns i 3" och 4". Urinpumparna anpassas efter dina behov, till exempel med fast överpumpningsrör eller slang.

  - Alega Urinpump PRO är helt i rostfritt.

  - Med 4" pumpen kan du även pumpa svingödsel.

 • Utgödsling
  Utgödsling

  Här hittar du reservdelar för utgödsling. Du är alltid välkommen att ringa oss om du vill ha råd kring våra produkter för utgödsling.

Jämför 0