Industri

Information

Bästsäljare

Industri 

Industrislang

Här hittar industrislang till en mängd olika användningsområden och applikationer. Har du frågor om våra industrislangar är du alltid välkommen att kontakta oss.

 • Flatrullad slang
  Flatrullad slang
 • Slamsugning
  Slamsugning

  Kraftig slamsugningsslang

  Alega Tekniks kraftiga tryck- och sugslang för slamtömning klarar temperaturer på mellan -25°C och +55° C. Vår slamsugslang består av en härdad PVC-spiral med grönt slitbelägg utvändigt och en glatt yta invändigt. Slamtömningsslangarna finns i flera dimensioner och längder, och du får volymrabatt när du köper flera rullar slamsugningsslang i samma beställning.

   

  Mångsidig och rejäl sugslang

  Vår sugslang är mångsidig och fungerar bra i alla industrier där du behöver en större dimension som klarar högt tryck. Rejäla gängor säkerställer att kopplingen blir tät så att du tryggt kan transportera trögflytande vätska utan problem. Välj din sugslang nedan eller kontakta oss för rådgivning.

 • Vattenslang
  Vattenslang

  Gul vattenslang – 25m

  Här hittar du gul vattenslang på 25 meters rulle. Många av våra kunder använder denna vattenslang för att spola gödsel, eftersom den är kraftig och tål tuffa miljöer. Men den fungerar lika bra i andra sammanhang som exempelvis i industri, trädgård och bygg.

   

  Lagom kraftig, tjock, hård vattenslang

  Våra vattenslangar är av märket Torsino och försedda med NTS – ett system som gör att de inte vrider sig. Slangarna tål vattentemperaturer på upp till 60°C och tryck upp till 8 bar.

  Behöver du en kraftig, tjock, hård, gul vattenslang på 25 meter hittar du det här.

   

  Slang för högre tryck

  Letar du efter en slang som klarar högre tryck? Här hittar du högtrycksslang för tryck på upp till 400 bar och hett vatten.

Jämför 0