Slitdelar Gräs

Information

Bästsäljare

Slitdelar Gräs 

Tåliga slitdelar för lantbruk

Se till att din lant- eller jordbruksmaskin presterar på topp genom att byta slitdelar med jämna mellanrum. Vårt sortiment innehåller tåliga slitdelar till Kverneland och flera andra vanliga märken på den svenska marknaden. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt slitdel!

 • Betesputs Släntklippare
  Betesputs Släntklippare

  Slagor – betesputs

  Med en betesputs slår eller klipper du enkelt högre växtlighet. I sortimentet hittar du slagor till betesputsar som passar olika märken, som till exempel Dragone, och betesputs till ATV.

   

  Släntklippare / Kantklippare

  En släntklippare (även kallad kantklippare) kör du i diken och annan svårframkomlig terräng. Även här passar våra slagor för betesputs.

   

  Y-slagor eller hammarslagor?

  Många undrar om de ska välja Y-slagor eller hammarslagor. Vi rekommenderar hammarslagor om du vill ha ett bra resultat när du slår i sly, djuravföring och tuvor. De är tyngre och har högre slagkraft. Det innebär även att de kräver högre effekt – om du inte har tillräckligt med effekt kan Y-slagor vara det rätta valet. Oavsett om du behöver Y-slagor eller hammarslagor hittar du här ett av marknadens största utbud av reservdelar till betesputs. Pris hittar du på respektive produktsida. Du är alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt slaga till din betesputs.

 • Slåtterkross
  Slåtterkross

  Reservdelar slåtterkross

  Här hittar du slitdelar och andra nödvändiga reservdelar till slåtterkrossen. Vi har delar till de allra flesta modeller på marknaden. Kontakta oss om du behöver hjälp att hitta rätt reservdelar till din slåtterkross eller någon annan maskin.

 • Ensilageuttagare
  Ensilageuttagare

  Kniv till ensilageuttagare

  Med en ensilageuttagare får du rena snittytor om du har vassa knivar i. Här hittar du ny kniv till ensilageuttagare av flertalet olika märken.

 • Foderblandare
  Foderblandare

  Här hittar du knivar till din mixervagn, foderblandare och fullfoderblandare. Vi har knivar till de flesta märken på marknaden, till exempel populära Peecon och Keenan.

 • Pressar
  Pressar

  Knivar till rundbalspress

  Här hittar du knivar till rundbalspressar. Säkerställ att din ensilage- eller höpress presterar optimalt – byt knivar regelbundet. Alega Tekniks knivar finns i många utföranden för att passa just din rundbalspress. Kika igenom utbudet nedan eller fråga oss om råd.

   

  Knivar till fyrkantspress

  En fyrkantspress kräver fler knivar, här köper du hela uppsättningen till bra pris. Passa gärna på att köpa en extra uppsättning så att du snabbt kan byta ut alla på en gång när det börjar bli dags. På så vis kan du maximera användandet av din fyrkantspress.

 • Snittvagnar
  Snittvagnar

  Kniv till snittvagn

  Här hittar du knivar som passar till flera olika snittvagnar. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta rätt kniv till din snittvagn.

 • Spjut
  Spjut
Jämför 0