Högtryckstvätt

Information

Bästsäljare

Högtryckstvätt 

Högtryckstvätt

 • Högtryckstvätt Hetvatten
  Högtryckstvätt Hetvatten

  Högtryckstvätt – hetvatten

  Här kan du köpa en hetvattentvätt för lantbruk, livsmedelsindustri och liknande branscher med höga hygienkrav. Vår högtryckstvätt med hetvatten tillverkas av ledande kvalitetsmärket Mazzoni och avlägsnar tuff smuts som olja och fett.  Välj bland flera modeller av hetvattentvätt nedan.

 • Högtrycktvätt kallvatten
  Högtrycktvätt kallvatten

  Högtryckstvättar kallvatten

  Högtryckstvätt med kallvatten som är ämnad för lantbruk, livsmedel, industri, hantverkare och åkeri. Alega Teknik tillhandahåller även högtryckstvättar med hetvatten. 

 • Högtryckstvätt Hydrauldriven
  Högtryckstvätt Hydrauldriven

  Högtryckstvätt – hydrauldriven

  Här köper du hydraulisk högtryckstvätt till lantbruk och industrier där hygienen är en viktig faktor. Mazzoni är en av de främsta i världen på högtryckstvätt – hydrauldriven och hetvattentvätt. Se de tekniska specifikationerna för en hydraulisk högtryckstvätt nedan, eller kontakta oss för rådgivning.

 • Högtryckstvätt Tillbehör
  Högtryckstvätt Tillbehör

  Tillbehör – Högtryckstvätt

  Behöver du komplettera din högtryckstvätt? Tillbehör hittar du här. Du kan även ta en närmare titt på våra reservdelar till högtryckstvätt. Vill du ha rådgivning kan du kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt högtryckstvätt-tillbehör.

 • Högtryckstvätt Reservdelar
  Högtryckstvätt Reservdelar

  Delar till högtryckstvätt

  Här hittar du viktiga reservdelar till högtryckstvätt från ledande tillverkare som Kärcher, Mazzoni och Interpump. Beställ direkt ur sortimentet nedan eller kontakta oss för hjälp med att hitta rätt delar till högtryckstvätt.

Det finns inga produkter i den här kategorin

Jämför 0