Slangar

Information

Bästsäljare

Slangar 

I Alegas sortiment av slangar hittar du ett brett urval av högkvalitativa produkter för användning inom industri och lantbruk. Vi erbjuder slangar i olika material, storlekar och utföranden för att möta olika behov och krav. Våra slangar är konstruerade för att vara slitstarka, flexibla och hållbara för att klara av tuffa arbetsförhållanden.

Oavsett om du behöver slangar för gödsel,vatten, kemikaliehantering eller bevattning, har vi produkter som passar dina behov. Våra experter kan även ge dig råd och vägledning för att hjälpa dig att välja rätt slang för ditt specifika ändamål.

Utforska vårt sortiment av slangar idag och hitta produkter av hög kvalitet för alla dina industri- och lantbruksbehov!

 • Industri
  Industri

  Industrislang

  Här hittar industrislang till en mängd olika användningsområden och applikationer. Har du frågor om våra industrislangar är du alltid välkommen att kontakta oss.

 • Lantbruk
  Lantbruk

  Slangar för lantbruk

  Här hittar du slangar för lantbruk. Välj en kategori nedan eller hör av dig till oss om du har funderingar kring vilken slang som passar i ditt jord- eller lantbruk.

 • Slangklämmor
  Slangklämmor

  Här hittar du enkelt en slangklämma i rostfritt för att skarva dina slangar utan risk för läckage. Vi har stora, små, breda och smala modeller. Vet du inte om du behöver en liten, en stor, eller en extra kraftig slangklämma? Kontakta oss för rådgivning så hjälper vi dig att hitta rätt i vårt sortiment av rostfria slangklämmor.

 • Slangkopplingar
  Slangkopplingar

  Bauer och Perrot kopplingar

Jämför 0